Oleje i octy aromatyzowane   Leave a comment


Oleje i octy z dodatkiem ziół lub owoców to doskonały dodatek do sałatek, marynowania mięs i ryb. Oliwa aromatyzowana rozmarynem, tymiankiem, strąkami chili i czosnkiem nadaje się również do pokropienia pizzy, makaronu, świeżych ziemniaków w mundurkach.

Oleje i octy PDF

Zapraszam do pobierania całego artykułu mojego autorstwa, może znajdziecie coś ciekawego także dla siebie!

Posted 15 Styczeń 2010 by podsosnami in W sosnowej spiżarni

Tagged with , , ,

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

%d bloggers like this: